Landbouwbedrijf akker bewerking 20150911_121109[1] 20151209_144514[1] 20150803_123917[1]

Werkplaats

In onze werkplaats en magazijn hebben wij een voorraad met diverse onderdelen van uiteenlopende merken. Is er een onderdeel van uw machine aan vervanging toe? Onze monteurs zijn volledig gediplomeerd om onderhoud te plegen aan diverse merken landbouwmechanisatie. De werkplaats van LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie staat garant voor goede service op het gebied van machines en tractoren.

Bij het uitvoeren van uw werkzaamheden is goed functionerend materiaal onmisbaar. Voordat wij de machines verkopen worden deze vakkundig gecontroleerd. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle machines probleemloos draaien. In de werkplaats van LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie bevinden zich speciale testmachines waarmee wij uw werktuigen uitgebreid kunnen onderzoeken en klaar maken voor gebruik.

LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie biedt door de uitgebreide werkplaats een uitstekende service. Vakkundig onderhoud en optimale werking is namelijk erg belangrijk. Door tijdig bepaalde onderdelen te vervangen zorgen wij ervoor dat uw machines nooit stil komen te staan. Dankzij de goede indeling kunnen alle soorten machines probleemloos in onze werkplaats. De werkplaats is tevens uitgerust met technische hulpmiddelen.

Onze monteurs, die werkzaam zijn in de werkplaats, zijn vakkundig opgeleid en op de hoogte van de nieuwste technieken. Door regelmatige bijscholing combineren wij ervaring, ambacht en moderniteit. Om te streven naar continu gezond resultaat houden wij onze kennis, voorraad en service op peil.

boqballe agleader hardi deutzfahr same sauter kverneland