Landbouwbedrijf akker bewerking 20150911_121109[1] 20151209_144514[1] 20150803_123917[1]

Tractoren/machines

LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie verzorgt de inkoop en verkoop van tractoren en machines met de daarbij behorende service. In ons aanbod vindt u zowel nieuwe als gebruikte machines en tractoren voor de landbouw. Ook de hobbymatige klant kan bij ons terecht voor passend materiaal. Met een mooie voorraad aan tractoren bieden wij een ruime keuze voor iedereen die een tractor zoekt.

Al sinds vele jaren verkoopt LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie machines en tractoren van gerenommeerde merken:

  • Deutz-Fahr
  • Ag Leader
  • Hardi
  • Sauter
  • Kverneland

Deze merken en leveranciers zijn een drijvende kracht voor de landbouw.

LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie is tevens importeur van de bekende Hardi veldspuiten. De bijbehorende onderdelen zijn ontwikkeld en gefabriceerd onder supervisie van deze fabrikant en voldoen aan de gestelde garantievoorwaarden. Om onze voorraad up-to-date te houden worden er regelmatig producten bijgekocht.

Kverneland machines mogen ook beslist niet uit onze voorraad ontbreken. Deze landbouwmachines behoren tot de bekendste van de wereld en bieden een enorme toegevoegde waarde voor uw werkzaamheden. Kverneland Group heeft een lange traditie als leverancier van een complete lijn landbouwwerktuigen.

Dagelijks wordt er door LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie geïnvesteerd in de compleetheid van het productenaanbod. Ons bedrijf staat voor vakmanschap en innovatie. Hierbij staan uw wensen centraal. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

boqballe agleader hardi deutzfahr same sauter kverneland