Landbouwbedrijf akker bewerking 20150911_121109[1] 20151209_144514[1] 20150803_123917[1]

Landbouwmechanisatie bedrijf in SassenheimFa. Groenewoud Landbouwmechanisatie voor uw tractoren

Landbouwmechanisatie bedrijf in Sassenheim? Wilt u een gebruikte of nieuwe tractor kopen? LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie is een professioneel en ervaren landbouwmechanisatie bedrijf dat zich al vele jaren bezig houdt met:

  • Verkoop
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Keuring

Met een compleet leveringsprogramma aan tractoren, landbouwmachines en onderdelen en een ervaren team met deskundige medewerkers spelen wij dagelijks in op de wensen van klanten binnen de agrarische sector in Sassenheim en omgeving. Bij ons staat veiligheid, kwaliteit en resultaat centraal. Heeft u speciale wensen? Op zoek naar een specifieke tractor of merk? Neem contact met ons op of kom gerust bij ons langs. Wij nodigen u van harte uit om ons leveringsprogramma in onze showroom te komen bekijken.

Landbouwmechanisatie keuren

Indien u uw trekkers en/of machines wilt laten keuren bij een keurstation in Sassenheim bent u bij ons aan het juiste adres. LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie is namelijk een SKL erkend keurstation. Wij beschikken over opgeleide keurmeesters en speciaal testapparatuur. Hiermee keuren wij trekkers, machines en installaties binnen de agrarische sector volgens een vastgesteld protocol. Wilt u altijd kunnen rekenen op een goede werking van uw machines? Dan is keuring beslist een aanrader. 

Landbouwmechanisatie occasions 

Wilt u graag een goede tweedehands tractor kopen? Kom dan naar LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie in Sassenheim. Wij hebben een ruime voorraad occasions. Naast tractors bieden wij ook zaaimachines, maaidorsers, heftrucks en vele andere machines aan. U kunt deze op onze website bekijken. We maken onderscheid tussen verschillende categorieën, transacties, merken, bouwjaar en typen. 

Landbouwmechanisatie nieuw

Naast occasions hebben wij uiteraard een ruim leveringsprogramma met nieuwe machines. Al sinds vele jaren verkoopt LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie machines en tractoren van gerenommeerde merken. Benieuwd welke? Kom langs in Sassenheim of neem een kijkje op onze website. 
 

Laat uw reactie achter
boqballe agleader hardi deutzfahr same sauter kverneland