Landbouwbedrijf akker bewerking 20150911_121109[1] 20151209_144514[1] 20150803_123917[1]

LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie voor machines en tractorenLMB Groenewoud Landbouwmechanisatie voor uw tractoren

Landbouwmechanisatie? Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van landbouwmachines, tractoren en onderdelen? Dan is een bezoekje aan LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie beslist de moeite waard. Wij houden ons hier namelijk al vele jaren mee bezig en hebben een groot assortiment met verschillende modellen. Indien u op zoek bent naar een passende machine helpen wij u graag. We luisteren naar uw wensen, geven advies en laten verschillende mogelijkheden zien. Door de combinatie van ons team met goed opgeleide vakmensen en onze voorraad machines kunnen wij beslist in uw wensen voorzien. Wilt u een indruk op doen van onze mogelijkheden? Bekijk dan gerust onze website. Ook bent u van harte welkom in Nieuw-Vennep om ons leveringsprogramma te komen bekijken.

Landbouwmechanisatie zoals tractoren 

Wilt u graag een tractor van Deutz-Fahr? Of een ander merk? Wij verkopen machines en tractoren van verschillende bekende merken. Naast Deutz-Fahr bieden wij ook de volgende aan:

  • Sauter
  • Hardi
  • Ag Leader
  • Kverneland

Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte tractor, voor professioneel gebruik of voor de hobbyist, wij bieden keuze voor iedereen die op zoek is naar een tractor. Doordat wij al jaren sterk zijn op het gebied van landbouwmechanisatie weten wij precies welke tractor past bij welke klantwens. Laat u bij ons uitgebreid adviseren. 

Landbouwmechanisatie service en onderhoud

Na het aanschaffen van een tractor of andere machine houdt onze service niet op. Wij beschikken over een werkplaats waar wij onderhoud, reparatie en uitstekende service kunnen leveren. Heeft u een storing aan een machine? Dan wilt u uiteraard dat dit snel verholpen wordt. Onze monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. In combinatie met moderne materiaal zijn zij in staat uw machine snel en goed te repareren. Uw machinepark mag immers geen stilstand kennen! Dat weten wij als geen ander. 

Maak a.u.b. uw keuze:

boqballe agleader hardi deutzfahr same sauter kverneland