Landbouwbedrijf akker bewerking 20150911_121109[1] 20151209_144514[1] 20150803_123917[1]

Keuringen

LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie is een SKL erkend keurstation. Om de goede werking van trekkers, machines en installaties binnen de agrarische sector te bevorderen is het zogenaamde SKL-keuren een belangrijk aspect. . LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie beschikt over het benodigde testapparatuur en keurmeesters die volgens een vastgesteld protocol de machines keuren.

Veldspuiten

De SKL-keuring van veldspuiten doen wij in de periode van februari tot april. Dit is de basis voor een optimaal bestrijdingsresultaat. Door deze keuring blijft de machine tijdens zijn levensduur in goede conditie. Dit voorkomt storingen en kostbaar oponthoud in het hoogseizoen. Daarnaast zorgen goedgekeurde machines voor nauwkeurige dosering.

Motorvatspuiten

Het keuren van motorvatspuiten en spuitapparatuur die gebruikt worden voor onkruidbestrijding op verhardingen kunnen het hele jaar door gekeurd worden. Tijdens de keuring wordt de werking van deze machines onder meer door middel van een aantal metingen optimaal gecontroleerd. Hierbij wordt de spuitverdeling beoordeeld en de onderhoudstoestand in kaart gebracht. De resultaten vindt u na de keuring terug in het keuringsrapport.

Tractoren

Als u uw tractor het hele jaar door efficiënt en veilig wilt inzetten kunt u deze laten keuren. Wij hebben een vermogenstester voor tractoren tot 400 pk. Hiermee wordt uw tractor gecontroleerd op tal van punten zodat deze veilig gebruikt kan worden. Deze metingen geven  ons een goed beeld van de prestaties. Daarnaast worden eventuele gebreken direct gesignaleerd.

Wilt u uw machines laten keuren? LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie komt als SKL erkend keurstation graag bij u langs.

  

boqballe agleader hardi deutzfahr same sauter kverneland