Landbouwbedrijf akker bewerking 20150911_121109[1] 20151209_144514[1] 20150803_123917[1]
Deutz-Fahr Groenewoud Tractoren Nieuw-Vennep TTV 6120

Werkplaats

 

Keuringen

LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie is een SKL erkend keurstation. Om de goede werking van trekkers, machines en installaties binnen de agrarische sector te bevorderen is het zogenaamde SKL-keuren een belangrijk aspect. . LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie beschikt over het benodigde testapparatuur en keurmeesters die volgens een vastgesteld protocol de machines keuren.

Welkom op de website van LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie.

LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie is een modern mechanisatiebedrijf, dat gevestigd is aan de Venneperweg in Nieuw-Vennep. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van tractoren, landbouwmachines en onderdelen. Hiervoor beschikken we over een groot assortiment waar u altijd iets vindt wat bij u past, van zaaimachines tot tractoren. Met onze kennis en jarenlange ervaring in de agrarische sector kunnen wij u van dienst zijn met vakkundig advies. Dit gebeurt door ons team met goed opgeleide vakmensen die de wensen van de klant verstaan.

Als het gaat om oplossingen in de landbouw is LMB Groenewoud Landbouwmechanisatie uw aangewezen partner. Door de jarenlanger ervaring in de landbouwmechanisatie staan wij namelijk borg voor veiligheid, kwaliteit en resultaat. Wij werken met goede materialen, brengen eventueel de juiste aanpassingen en leveren een breed aanbod aan diensten. In onze shop vindt u artikelen die zowel de loonwerker, agrariër als een particulier in en om het erf kan gebruiken. Met deze nieuwe en moderne producten willen we u van alle gemakken voorzien en ervoor zorgen dat u prettiger werkt.

Onze werkplaats is uitgerust met voorzieningen en modern apparatuur om u te ondersteunen bij een storingsvrije bedrijfsvoering. In combinatie met het leveren van passende machines behartigen wij de kwaliteit van uw werkzaamheden Daarnaast streven we naar maatgerichte oplossingen. We stellen uw wensen centraal en bekijken of onze gerenommeerder fabrikanten dit kunnen ontwikkelen. Onze kennis gebruiken we graag om op uw klantspecifieke wensen in te gaan.

Op onze site vindt u een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u interesse in bepaalde typen of modellen landbouwmachines? Neem dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit om ons leveringsprogramma te komen bekijken.

 

boqballe agleader hardi deutzfahr same sauter kverneland